Er zijn twee kaartjes vrijgekomen voor vanavond. Voor de liefhebber en de snelste. Neem aub contact op via 06 49764026

Posted by | View Post | View Group

Lijn 5443’ vertelt het verhaal van de familie van Bergen…

apr 03, 2017

Lijn 5443’ vertelt het verhaal van de familie van Bergen die van Haarlem naar Haps verhuist. Als Karel met zijn vrouw en twee kinderen in Haps komt wonen wil hij maar één ding. Rust! Maar krijgt hij die rust ook? Naast het gezin woont een oud vrouwtje
dat nooit buiten komt. Voor haar raam rijdt een treintje. Het verhaal gaat dat er ooit 2 kinderen binnen zijn geweest, maar nooit meer naar buiten zijn gekomen. Het is het begin van een verhaal over dromen, angsten en passies. Totaal niet bekend met hun omgeving beleven de verschillende familieleden ieder hun eigen verhaal. Karel’s vrouw Els heeft moeite met het leven op het platteland en de kinderen Lotte en Joost
raken geobsedeerd door wat er zich vroeger in het dorp heeft afgespeeld. Van heden naar verleden in een oogwenk.

Het spektakel is gebaseerd op het waargebeurde verhaal dat zich heeft voorgedaan ten tijde dat er door Haps nog een spoorlijn liep. Het zogenaamde “Duits lijntje”.
In een regie en script van Joris Brukx spelen de acteurs rondom een dorpsplein en brengen ze mede dankzij de muziek van muziekvereniging Juliana en zangcoach Loek van Vugt de indrukwekkende geschiedenis weer tot leven.

“Het familie spektakel moet voor iedereen toegankelijk zijn, daarom heb ik het niet te moeilijk gemaakt, maar vooral
interessant om naar te kijken en ook met een gulle lach. Mensen moeten een leuke en ontspannen avond hebben met veel lachen.” – Regisseur Joris Brukx.

Zang, muziek, acteurs, figuranten en vele speciale effecten maken dit openlucht spektakel tot een onvergetelijke belevenis!

Posted by | View Post | View Group

Nog 3 weken en dan kunt u het allemaal meebeleven….

mei 27, 2017

Nog 3 weken en dan kunt u het allemaal meebeleven. Kaarten zijn nog verkrijgbaar bij Ijs&spijs Haps, Spar Haps, AH Mill en Jumbo Cuijk. Tot 1 juni 15,- daarna 17,50.
Het evenemententrrein gaat open om 19:00 uur. De voorstelling begint om 20:15 uur.
Op de vrijdagen en zaterdagen is er na afloop een Djay of live muziek. Iedereen die zijn steentje bijdraagt aan de realisatie van dit unieke openlucht theater spektakel hoopt u te mogen ontmoeten op de voorstellingsavonden.

Posted by | View Post | View Group

Met heel veel mensen heel veel uren oefenen. U komt…

mrt 24, 2017

Met heel veel mensen heel veel uren oefenen. U komt toch ook in juni kijken en genieten? Kaartjes kunnen al via de site besteld worden. Ook leuk als groepsuitje?

Posted by | View Post | View Group